dimecres, 24 de febrer del 2010

sobre els virus

A més del que hem tractat en classe sobre els virus, ací teniu diversos esquemes sobre l'actuació dels virus, que també heu de descarregar, fent clic en cadascún d'ells.
virus0
virus1
virus2
virus3
virus4
virus5

dilluns, 22 de febrer del 2010

canvi de wiki

Com pareix ser que el wiki que ja estàvem utilitzant va a tancar d'ací no res, no penjeu més coses a este wiki (del de wikiole). Heu d'adreçar-se a este nou de wikispaces.
Qualsevol dubte que tingueu pregunteu-m'ho.

divendres, 19 de febrer del 2010

sobre les cèl.lules mare

Ací teniu les quatre parts d'un minivideo sobre les cèl.lules mare. Encara que l'audio està en anglés, per als que no l'enteneu, podeu llegir els subtítols.


Celulas madre 1 http://www.youtube.com/watch?v=EQTdhhplyeI
Células madre 2 http://www.youtube.com/watch?v=BVsaPKlC2DE
Celulas madre 3 http://www.youtube.com/watch?v=_TLwdHtaaAg
Celulas madre 4 http://www.youtube.com/watch?v=BlUe1wroNb0

examen segona avaluació 21T

L'examen de la segona avaluació serà el proper 12 de març. La matèria que va és el tema de la revolució genètica, amb els seus videos corresponents, i dels temes de salut, la matèria que donem fins la vespra. L'examen serà de tipus test, i tindrà entre cinquanta i seixanta preguntes. Reviseu tant aquest bloc, como el wiki, on els vostres companys han penjat coses, que també van per a l'examen. Ah, i també la pel.lícula GATTACA.

examens segona avaluació 21B

L'examen de la segona avaluació serà el proper 11 de març. La matèria que va és el tema de la revolució genètica, amb els seus videos corresponents, i dels temes de salut, la matèria que donem fins la vespra.
L'examen serà de tipus test, i tindrà entre cinquanta i seixanta preguntes.
Reviseu tant aquest bloc, como el wiki, on els vostres companys han penjat coses, que també van per a l'examen. Ah, i també la pel.lícula GATTACA.

diumenge, 7 de febrer del 2010

Avís cromosòmic

Des de fa quinze dies que està actiu el wiki per a que els grups pengen els seus treballs sobre els cromosomes, i nomès ho han fet el grup 5 del 21B i el grup 2 del 21T. Seria una llàstima que passaren altres quinze dies sense que cap grup ho penjara, perquè a l'exàmen sí que eixiràn. A la feina...!!!

divendres, 5 de febrer del 2010

videos de transgènics

Per a tornar a veure els quatre minivideos de classe heu de fer click en cadascún d'ells

primera part

segona part

tercera part

quarta part