divendres, 23 d’octubre del 2009

estació espacial internacional

El grup 2 ens ha parlat de l'estació espacial internacional (ISS en anglés): aquest és el document que han presentat per a l'exposició.

I aquest és el link per a tornar a veure el video vist a classe sobre els transbordadors espacials i la ISS

treball vida i mort d'un estel

El treball que han fet els teus companys del grup 4 sobre la vida i la mort dels estels té diverses parts: un texte, cinc imatges (1, 2, 3, 4, 5) i un video del youtube, molt interessant, que té cinc parts i que podràs veure des d'aquests enllaços

primera part, segona part, tercera part, quarta part, cinquena part

Tot açò va per a examen, així és que no t'ho deixes per a l'últim dia.

naixement dels estels

Fent clic ací podràs veure el video del naixement d'un estel que no vam poder veure a classe, en l'exposició del grup 5. A més pots descarregar-te el texte que vàren elaborar les teues companyes del naixement i mort dels estels, fent clic ací.

videos formacio terra i lluna

Ací hi han els dos videos xicotes sobre la formació de la Terra i sobre la formació de la Lluna que també entra en el temari de la primera avaluació i hem vist en classe. El primer no se sent massa bé, pero si estàs atent ho entendràs sense cap problema.

dimecres, 7 d’octubre del 2009

formació dels planetes i de la lluna

Ací vos deixe dos imatges molt aclaridores sobre la formació dels planetes del sistema solar i també sobre la formació de la lluna.

dilluns, 5 d’octubre del 2009

conclusions debat astrologia

Una vegada fet el debat sobre si la astrologia és o no és ciència, cal que cada grup indique dos o tres característiques que serveixquen per a diferenciar amb claredat el que és ciència del que no ho és. Cada grup que ho faça enviant un comentari a aquesta entrada.